Građanstvo

osobni razvoj i komunikacijske vještine

HR specijalisti

edukacija i razvoj stručnjaka u području ljudskih potencijala

Menadžeri

vještine vođenja i osobni razvoj menadžera i lidera

Poduzeća

organizacijski razvoj, ljudski potencijali, procjene i razvoj

Organizacijski razvoj SME Usmjerite sve snage poduzeća prema ostvarenju zajedničke vizije

Prepoznajte koji su strateški izazovi i razvojni prioriteti vašeg poduzeća…

Razvijte usklađenost i angažiranost svih zaposlenika…

Ako i vi vodite malo ili srednje veliko poduzeće i prepoznajete da su upravo ljudi ključni nositelji razvoja poduzeća, te da je za uspjeh poduzeća način na koji vodite ljude i na koji upravljate znanjima, sposobnostima i talentima koje unutar poduzeća posjedujete jednako važan kao i način na koji upravljate razvojem usluga i proizvoda, marketingom ili financijama, Creativa je pravi partner za vaš organizacijski razvoj!

Vaš organizacijski razvoj možemo podržati kontinuiranim aktivnostima koje su usmjerene ka:

  • Definiranju i implementiranju strategije razvoja poduzeća
  • Razvoju kulture učinka i suradnje
  • Razvoju menadžment tima i njihovih liderskih potencijala
  • Povećanju učinkovitosti i angažiranosti zaposlenih
  • Uspostavljanju i razvoju HR funkcije

Uz navedeno, tu su i naše usluge psihološkog profiliranja zaposlenih i kandidata za zaposlenje, procjene potencijala menadžera i zaposlenika, raznovrsni programi za razvoj menadžera i edukaciju zaposlenika, te timske i motivacijske radionice.

Znamo da se promjene ne događaju preko noći i da mnoge konzultantske smjernice ne uspijevaju polučiti željene rezultate jer razvoj poduzeća, baš kao i razvoj pojedinca, traži stupnjevitu, postupnu, kontinuiranu podršku. Stoga prije početka suradnje na ovakvim dugoročnim projektima nastojimo što bolje razumjeti organizacijsku kulturu, razvojne potrebe poduzeća, postojeće procese i procedure, kako bismo vam pažljivo, korak po korak, slagali promjene koje će zaživjeti i stvarati novu vrijednost.

Usluge kojima facilitiramo organizacijski razvoj malih i srednjih poduzeća su vrlo raznolike i jedna od naših uloga u ovakvim projektima je i ta da vam pomognemo pravovremeno prepoznati koje aktivnosti su optimalne u pojedinoj fazi upravljanja promjenom i razvojem organizacije.

Pored aktivnosti koje mi možemo za vas kreirati i provesti (poput facilitiranih strateških radionica, istraživanja angažiranosti zaposlenika, ili edukacija za menadžment tim), pomoći ćemo vam i da na najbolji način samostalno provodite određene bitne aktivnosti, te da uočite momente u kojima bi usluge stručnjaka iz drugih poslovnih područja (npr. marketinga) znatno ubrzale razvoj vašeg poduzeća.