Građanstvo

osobni razvoj i komunikacijske vještine

HR specijalisti

edukacija i razvoj stručnjaka u području ljudskih potencijala

Menadžeri

vještine vođenja i osobni razvoj menadžera i lidera

Poduzeća

organizacijski razvoj, ljudski potencijali, procjene i razvoj

Razvojni utorak Za one koji žele zadržati svoje dobro-stanje - unatoč burnoj godini

Razvojni utorak

Svjesne smo da je situacija oko nas prilično neizvjesna i da smo ove godine, više nego inače, izloženi stresu.

Stoga ove jeseni na našim razvojnim utorcima osvještavamo i učimo kako se uspješnije nositi s onime što nam se događa i kako se kvalitetnije opustiti tako da ovu godinu ipak završimo optimistično.

03.11. (Ne)izvjesni utorak

Na (ne)izvjesnom utorku bavit ćemo se time što je unutarnji, a što vanjski lokus kontrole te ćemo naučiti razlikovati stvari koje jesu pod našom kontrolom, od onih koje nisu. Dominantno ćemo se fokusirati na praktičnim i konkretnim strategijama koje nam mogu pomoći da u neizvjesno vrijeme povećamo svoju (samo)kontrolu.

17.11. Antistresni utorak

Na antistresnom utorku ćemo se baviti definicijom stresa te ćemo se upoznati sa najčešćim uzrocima stresa. Kroz kreativne tehnike osvještavat ćemo kako stres djeluje na nas i kakav dojam mi ostavljamo na druge ljude kada smo pod stresom. Učit ćemo i unaprjeđivati našu alatnicu za što uspješniju borbu sa stresom.

1.12. Opušteni utorak

U situacijama kada nam se čini da nijedna tehnika ne pomaže, u relaksaciju i opuštanje se uvijek možemo pouzdani. Stoga ćemo naše treće druženje provesti upoznavajući i iskušavajući različite tehnike opuštanja te učiti kako si pomoći da se lakše i brže opustimo nakon stresnih događaja i neugodnih emocija.

15.12. Optimistični utorak

Šlag na torti našeg druženja je optimizam (kojeg nikada nije previše!). Na posljednjem druženju ćemo pričati o naučenom optimizmu, načinima na koje možemo ugraditi optimizam u našu svakodnevnicu te važnosti koju optimizam ima.

Ovogodišnji razvojni utorak osmislila je i vodi: Barbara Osmec, mag. psih., edukatorica za osobni razvoj i interpersonalne vještine

Vrijeme održavanja: utorak, 17:00 – 19:00

Mjesto: Creativa, Zagreb, Maksimirska 79a/I. Radimo u jako malim grupama u prostoru u kojem možemo održati dostatnu fizičku distancu i pridržavamo se preporučenih mjera.

Način rada: interaktivne radionice, sasvim malo teorije prezentirano kroz analizu situacijskih primjera i povezivanje s iskustvima polaznika i puno praktičnih vježbi, u ugodnoj razvojnoj atmosferi

Veličina grupe: do 6 polaznika

Cijena po polazniku:

  • Cijeli ciklus (4 radionice): 1.200,00 HRK + PDV. Za privatno plaćanje odobravamo 40% popusta te cijena za cijeli ciklus s uključenim PDV-om iznosi: 900,00 HRK
  • Pojedinačna radionica: 400.00 HRK + PDV. Za privatno plaćanje odobravamo 40% popusta te cijena za pojedinačnu radionicu s uključenim PDV-om iznosi: 300,00 HRK.