Građanstvo

osobni razvoj i komunikacijske vještine

HR specijalisti

edukacija i razvoj stručnjaka u području ljudskih potencijala

Menadžeri

vještine vođenja i osobni razvoj menadžera i lidera

Poduzeća

organizacijski razvoj, ljudski potencijali, procjene i razvoj

Chat-vrtak: Kako uspješno razgovarati? mini ciklus radionica za razvoj komunikacijskih vještina

Ako se pitate

… zašto drugi ne slušaju ono što ja govorim?

… kako mogu utjecati na druge kada nemam formalni autoritet?

… zašto je s nekim ljudima toliko teško komunicirati?

… kako mogu biti uspješnija/i u komunikaciji?

Pridružite nam se na mini ciklusu za razvoj komunikacijskih vještina Chat – vrtak: Kako uspješno razgovarati?

05.11. Kako biti utjecajniji u komunikaciji?

Uz ovu radionicu osvijestit ćete zbog čega nam je ponekad komunikacija neuspješna i što je potrebno da budemo uspješniji u komunikaciji. Naučit ćete kako način na koji oblikujete svoje poruke utječe na sugovornika i na tijek razgovora i trenirati jednu od najvažnijih vještina za uspješnije razgovaranje –  aktivno slušanje. Pridružite nam se na radionici i otkrijte kako sebe možete pripremiti za uspješniju i utjecajniju komunikaciju.

26.11. Kako biti uspješan pregovarač?

Na ovoj radionici učenja iz prethodne nadograđujemo dodatnim vještinama pomoću kojih postajemo uspješniji komunikator u situacijama u trebamo postići dogovore s osobama na koje nemamo formalni utjecaj i u pregovorima (u raznim privatnim i u poslovnim situacijama). Učit ćemo kako prepoznati različite pregovaračke situacije i tipove pregovarača i kako se kvalitetno pripremiti za pregovore.

10.12.  Različitosti i teški ljudi – prepreka ili prilika u komunikaciji?

Treću radionicu ciklusa rezervirali smo za dublje razumijevanje sugovornika koji su jako različiti od nas i onih koji su nam teški sugovornici. Učit ćemo kako međuljudske različitosti utječu na komunikacijski proces i kojim komunikacijskim tehnikama možemo i u tim situacijama uspješnije komunicirati. Upoznat ćemo i najčešće tipove teških sugovornika te učiti kako možemo i s njima uspješnije komunicirati (i manje se pri tome umoriti).

Radionice je osmislila i vodi: Nina Gotal Škacan, mag. psih., NLP praktičarka, edukatorica za osobni razvoj i interpersonalne i komunikacijske vještine

Vrijeme održavanja: četvrtak, 17:00 – 20:00

Mjesto: Creativa, Zagreb, Maksimirska 79a/I. Radimo u jako malim grupama u prostoru u kojem možemo održati dostatnu fizičku distancu i pridržavamo se preporučenih mjera.

Način rada: interaktivne radionice, malo teorije prezentirano kroz analizu situacijskih primjera i povezivanje s iskustvima polaznika i puno vježbi uz feedback grupe i edukatorice.

Veličina grupe: do 6 polaznika

Cijena po polazniku:

  • Cijeli ciklus (3 radionice): 1.200,00 HRK + PDV. Za privatno plaćanje odobravamo 40% popusta te cijena za cijeli ciklus s uključenim PDV-om iznosi: 900,00 HRK
  • Pojedinačna radionica: 500.00 HRK + PDV. Za privatno plaćanje odobravamo 40% popusta te cijena za pojedinačnu radionicu s uključenim PDV-om iznosi: 375,00 HRK.