Građanstvo

osobni razvoj i komunikacijske vještine

HR specijalisti

edukacija i razvoj stručnjaka u području ljudskih potencijala

Menadžeri

vještine vođenja i osobni razvoj menadžera i lidera

Poduzeća

organizacijski razvoj, ljudski potencijali, procjene i razvoj

Mr. Sc. Jadranka Delač Hrupelj

osnivačica Creative i Creativa testa i
suosnivačica Creative BH,
stručnjakinja za razvoj, profesorica psihologije, učiteljica kibernetike psihoterapije sistemskog pristupa,
u Creativi od 1997.
01

Jadranka je stručnjakinja za organizacijski razvoj i razvoj ljudskih potencijala sa 35 godina iskustva u području razvoja ljudskih potencijala. Osmislila je i provela više stotina projekata za procjenu i razvoj kompetencija menadžera i zaposlenika u raznovrsnim hrvatskim poduzećima. Posebno je orijentirana na kreiranje konteksta za postizanje izvrsnosti, kako u organizacijama, tako i u pojedincu, i intenzivno usmjerena na razvoj intervencija za jačanje kulture učinka. Certificirani je wing-wave coach (BSI), educirana u sistemskom gestalt coachingu, kognitivnoj i bihevioralnoj terapiji, te facilitaciji strateških radionica, a osobito bogato iskustvo ima u primjeni meditativnog hipnotičkog transa u razvoju i osnaživanju individualnih potencijala.

Zrinka Hrupelj

direktorica Creative i Creativa testa, facilitatorica razvoja,
profesorica fonetike i hrvatskog jezika, certificirana NLP trenerica i NLP coach,
u Creativi od 2005.
02

Zrinka ima više do 10 godina iskustva u kreiranju i vođenju edukacija za razvoj interpersonalnih, komunikacijskih, prezentacijskih, mentorskih i drugih srodnih vještina. Posljednjih je godina intenzivnije usmjerena na facilitaciju timskih, motivacijskih i strateških radionica, te na individualni razvoj menadžera. Educirana je u Spiralnoj dinamici, jungovskom organizacijskom coachingu, timskom sistemskog coachingu, Ericksonovoj hipnozi, facilitaciji strateških radionica. Trenutno pohađa EMBA studij. Poseban profesionalni interes ima i u primjeni principa regulacije energije usvojenih školovanjem za shiatsu praktičara u individualne i organizacijske razvojne procese.

Ema Borovina

direktorica i suosnivačica Creative BH (Sarajevo), edukatorica i savjetnica za razvoj ljudskih potencijala,
diplomirana psihologica, educirana u jungovskom organizacijskom coachingu,
u Creativi BH od 2013.
03

Ema ima više od 10 godina iskustva u području upravljanja ljudskim potencijalima. Osobito bogata znanja ima u području strateške uloge i razvoja funkcije upravljanja ljudskim resursima u organizaciji. Osmislila je i implementirala brojne projekte organizacijskog razvoja, upravljanja učinkom, upravljanja talentima, planiranja sukcesije i razvoja karijere, procjene i razvoja ljudskih potencijala. U posljednje vrijeme intenzivnije je posvećena kreiranju i vođenju edukacija u području interpersonalnih i menadžerskih vještina. Završila je edukaciju iz jungovskog organizacijskog coachinga, a trenutno se educira u kognitivnoj i bihevioralnoj psihoterapiji.

Željka Pavlović

savjetnica za ljudske potencijale, stručnjakinja za procjenu i razvoj,
profesorica psihologije, certificirana NLP majstor-praktičaraka, u Creativi od 2007.
04

Željka ima desetgodišnje iskustvo u procjeni radnih i razvojnih potencijala i u vođenju edukacija za razvoj interpersonalnih i komunikacijskih vještina. Educirana je u jungovskom organizacijskom coachingu, Spiralnoj dinamici, radu s mentalnim mapama, te brojnim drugim edukacijama. Posljednjih je godina usmjerena na dizajniranje i provođenje centara procjene i razvoja. U radu s pojedincima i organizacijama posebno je orijentirana na ostvarenje razvojne klime i ugodnih suradničkih odnosa.

Barbara Tkalčević

savjetnica za ljudske potencijale, edukatorica i suradnica za procjenu,
magistra psihologije, certificirana NLP majstor-praktičarka, u Creativi od 2013.
05

Barbara je specijalistica za procjenu radnih i razvojnih potencijala i edukatorica za profesionalni i osobni razvoj, učinkovitost, komunikaciju i asertivnost. Karakterizira je izrazita posvećenost izvrsnosti i iznimna učinkovitost, pa su individualna, timska i organizacijska angažiranost i učinkovitost ujedno i područja njezinog posebnog profesionalnog interesa.

Ines Ostović

savjetnica za ljudske potencijale, edukatorica i suradnica za procjenu,
magistra psihologije, u Creativi od 2015.
06

Ines sudjeluje u poslovima procjene i razvoja potencijala zaposlenika i u vođenju edukacija iz područja interpersonalnih i komunikacijskih vještina, osobne učinkovitosti i regulacije stresa. Posebno je zanima područje uspješne regulacije stresa na organizacijskoj i individualnoj razini te ostvarivanje dobre ravnoteže profesionalne i privatne sfere života. Trenutno se educira u Gestalt psihoterapiji.

Maša Jakubin

profesorica logopedije i dipl. psihologica,
vanjska suradnica Creative od 2008.
07

Maša je terapeutkinja govora i glasa i edukatorica govorničkih vještina. Apsolventica je Gestalt psihoterapije. Vlasnica je logopedskog kabineta LOPSI i naša suradnica za edukacije u području govorničkih, prezentacijskih i komunikacijskih vještina.

Naida Pervan

savjetnica za ljudske potencijale,
magistra psihologije,
u Creativi BH od 2015.
09

Naida sudjeluje u projektima procjene i razvoja potencijala zaposlenika i implementaciji razvojnih i istraživačkih projekata. Posebno je zanima područje osobne i poslovne učinkovitosti. Trenutno se educira u području transakcijske analize.

Dušanka Kosanović

profesorica psihologije,
vanjska suradnica Creative od 2008.
08

Duška je obiteljska je psihoterapeutkinja s europskim certifikatom iz psihoterapije, voditeljica međunarodnog projekta Familylab za Hrvatsku i naša suradnica za edukacije u području međuljudskih odnosa i vještina vođenja.