Građanstvo

osobni razvoj i komunikacijske vještine

HR specijalisti

edukacija i razvoj stručnjaka u području ljudskih potencijala

Menadžeri

vještine vođenja i osobni razvoj menadžera i lidera

Poduzeća

organizacijski razvoj, ljudski potencijali, procjene i razvoj

Razvoj i edukacija zaposlenika Razvijajte 'meke' kompetencije svojih zaposlenika

Creativa je jedan od najdugovječnijih ponuđača tzv. mekih edukacija na hrvatskom tržištu. Imamo 20 godina iskustva u kreiranju i vođenju ovakvih edukacija u poduzećima vrlo raznolikih branši. Naši edukatori su prepoznatljivi po dubini i širini psiholoških i komunikoloških znanja na kojima su edukacije zasnovane i po ugodnoj razvojnoj atmosferi koju ostvarujemo s polaznicima tijekom edukacija.

Za razvoj i edukaciju vaših zaposlenika na raspolaganju su vam naši:

Dizajnirani razvojni ciklusi za zaposlenike

Za poduzeća koja su prepoznala određene skupine zaposlenika od posebnog strateškog interesa (npr. zaposlenike u pojedinom sektoru, ili zaposlenike s izraženim potencijalima za napredovanje i sl.) ili su kod većeg broja zaposlenika prepoznala slične razvojne potencijale i potrebe za edukacijom, u suradnji s HR-om poduzeća dizajniramo višemjesečne razvojne programe, što omogućava kontinuitet razvoja i postizanje složenijih razvojnih ciljeva. U provedbi kombiniramo raznovrsne metode facilitacije razvoja i ovisno o potrebama i mogućnostima poduzeća uključujemo i neposredno nadređene i/ili HR odjel.

In-house treninzi soft vještina i radionice osobnog razvoja

Na raspolaganju su vam i naše grupne edukativne radionice u području komunikacijskih i interpersonalnih vještina i osobnog razvoja. Najčešće ih izvodimo kao jednodnevne ili dvodnevne edukacije za grupe do 12 zaposlenika. Moguća je i prilagodba programa i trajanja ili izvedba programa u nekoliko kraćih modula s intervalima od par tjedana. Teme u kojima educiramo zaposlenike obuhvaćaju široki spektar komunikacijskih i interpersonalnih vještina, te osobnog razvoja, poput:

 • Asertivno ponašanje i komuniciranje
 • Govorničke i prezentacijske vještine
 • Komunikacija s teškim sugovornicima
 • Rješavanje sukoba
 • Regulacija stresa
 • Organiziranost i učinkovitost (upravljanje vremenom)
 • Timski rad i suradnja

Svaka od ovih edukacija usmjerena je na iskustveno učenje i osvještavanje kroz grupne edukativne igre, diskusije, vježbe, te trening vještina i/ili role-play uz razvojni feedback edukatora.

Katalog s opisima programa dostupan je na upit.

Petkom u Creativi

Ako vam zbog malog broja potencijalnih polaznika organizacija in-house edukacija nije isplativa, pozivamo vas da svoje zaposlenike educirate u okviru našeg otvorenog ciklusa Petkom u Creativi.

Svaka od radionica iz ovog ciklusa je usmjerena na jedno specifično tematsko područje, koje je za mnoge poslovne ljude veliki svakodnevni izazov:

 • Teški razgovori
 • Utjecaj na kolege
 • Upravljanje stresom i energijom
 • Organiziranost i učinkovitost
 • Prezentacijski praktikum

Radionice se održavaju 1 petak od 9 do 14 u Creativi, Zagreb.

Moguće je uplatiti pojedinačnu radionicu, ili se pretplatiti za svih pet radionica. Pretplaćena osoba može, po vlastitom izboru, na pojedinoj od radionica sudjelovati u proljetnom ili u jesenskom terminu.

Poduzeće pretplatom rezervira mjesto u grupi za jednu osobu na pet radionica. Radionicama može prisustvovati uvijek ista ili svaki puta različita osoba, ovisno o potrebama poduzeća.

Moguća je i organizacija istih radionica za grupu vaših zaposlenika, u terminu i na lokaciji po dogovoru.

Više informacija

Otvoreni razvojni ciklusi

Za razvoj zaposlenika koji žive u Zagrebu i okolici, jedna od mogućnosti je i sudjelovanje na našim otvorenim ciklusima:

Svaki od ovih ciklusa je fokusiran na jedno specifično razvojno područje i sastoji se od 5 radionica koje se održavaju jednom tjedno od 17:00 – 20:30 u Creativi, Zagreb. Kontinuitet učenja kroz mjesec dana omogućava postizanje znatno bržeg i intenzivnijeg razvoja uključenih osoba.